Придбали цуценя, а виявилося, що то вовк: на Київщині шукають нову домівку тварині

Вовчиця приїхала з Полтавщини

Люди, які не мають значного досвіду у взаємодії з дикими тваринами, придбали цуценя як домашнього улюбленця. Але коли чотирилапа тварина виросла, виявилося, що вона не є собакою, а вовком. Тварину довелося доставити до Центру порятунку диких тварин на Київщину з Полтавщини.

Про це повідомляє Центр порятунку диких тварин. 

На жаль ми дуже часто чуємо такі історії коли продавці вводять людей в оману, вигадують дивні історії аби продати тварину і заробити на ній гроші. Дикі тварини мають жити в дикій природі і нам дуже болить чути такі історії, - йдеться в повідомленні. 

Відпустити вовка до дикої природи вже неможливо, адже після перебування з людьми він не пристосований до життя у вільній природі і не зможе вижити в лісі. Зараз триває пошук місця, де вовк може знайти притулок. Захисники тварин навіть розглядають можливість передачі в зоопарк, де дикі звірі підтримуються в умовах, які наближені до їх природного середовища.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що відома природознавиця та спортсменка Тетяна Дерев'янко поділилася результатом свого вдалого риболовного відпочинку на одній з водойм Київської області. Жінці вдалося виловити величезну щуку. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

9 листопада 2023, 22:07

Ідіть до біса, панове!

Іван

9 листопада 2023, 22:06

Ідіть до біса!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися