Швидка не встигла приїхати: в Києві жінка народила в переході метро (Фото)

У київському метрополітені жінка народила дитину прямо в підземному переході біля станції "Лісова" до приїзду медиків швидкої допомоги. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила депутат Київради і заступник директора КП "Київський метрополітен" Наталія Макогон.

Повідомляється, що на момент пологів жінці допомагали небайдужі навколишні громадяни і співробітники поліції. Карета швидкої допомоги прибула на місце подій через 8 хвилин після виклику.

Жінка народила цілком здорового хлопчика, сама вона виявилася мешканкою Броварів Київської області. Її відразу ж відвезли і госпіталізували в міську лікарню Броварів. На цей час, здоров'ю мами і її дитини нічого не загрожує.

Макогон розповіла, що для київського метрополітену такі пологи не є першим випадком, адже у 2014 році пасажирка народила дівчинку на станції метро "Театральна". Тоді пологи прийняли співробітниці підземки та поліцейські.

Нагадаємо, що в Києві запустили мобільний інтернет на всіх станціях метро. Останньою станцією підземки стали "Теремки", де з'явився 4G. Тепер інтернет працює на всіх станціях і в тунелях між ними.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві побудують новий парк на Дніпровській набережній.

Читайте також про те, що в Києві чоловік розстріляв знайомого з пістолета.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися