У київському парку виловили гігантського товстолоба

Успішному рибалці допоміг його напарник

У Голосіївському парку столиці чоловік спільно зі своїм напарником витягнув на берег величезного товстолоба, використовуючи вудку. Момент був зафіксований і задокументований здивованими містянами.

Про це повідомив Телеграм-канал "Мій Київ".

Вага риби оцінюється приблизно в 30 кілограмів, і виловити її виявилося нелегкою задачею. Успішному рибалці допоміг його напарник, який використовував підсак для витягування товстолоба на берег.

Зазначимо, зовні товстолоб схожий на своїх родичів - Карпів. Тіло у нього високе, подовжене, покрите дрібною лускою сріблястого кольору. Шкіра - щільна і дуже міцна.  На відміну від інших представників карповидних у товстолобика немає зубів. Проте його так званий "цідильний апарат" дає можливість фільтрувати воду і затримувати елементи живлення. Виростає до 1 м в довжину і сягає 20-25 кг ваги.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що відома природознавиця та спортсменка Тетяна Дерев'янко поділилася результатом свого вдалого риболовного відпочинку на одній з водойм Київської області. Жінці вдалося виловити величезну щуку. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися