Загибель помічника Залужного: поліція повідомила про нові етапи розслідування

Геннадій Частяков загинув під Києвом 6 листопада

Кримінальне провадження щодо вибуху гранати, який призвів до загибелі помічника Головнокомандувача ЗСУ майора Геннадія Частякова  скероване до ДБР.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Україні. 

Сьогодні, 7 листопада, підслідність у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР поліцією Київської області за фактом підриву гранати в с. Чайки на Київщині, що призвело до загибелі військовослужбовця, прокуратурою була визначена за Державним бюро розслідувань, - йдеться в повідомленні. 

Деталі смертельного інциденту 

Геннадій Частяков загинув під Києвом 6 листопада через нещасний випадок із вибухом гранати, яка була частиною подарунка від колеги з нагоди його Дня народження. У результаті вибуху також постраждав син Частякова, якого госпіталізували у важкому стані. Загибель помічника підтвердив Валерій Залужний.

За попередніми даними Національної поліції цей випадок став нещасним випадком. Речниця Нацполіції Мар'яна Реваила підтвердила, що граната, яка вибухнула в руках Частякова, була подарунком. Дарувальник попередив його, що гранати є бойовими, і закликав бути обережним.

Поліцейські вже встановили особу чоловіка, який подарував гранати Частякову. У його кабінеті також провели обшук та вилучили ще дві такі гранати.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів про подробиці трагічної загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в Чайках Київської області.




Читайте также