У Києві з 1 червня можуть підвищити тарифи на проїзд в метро: подробиці

Депутати Київської міської ради сьогодні розглянуть питання про можливе підвищення вартості проїзду в столичному метро вже з 1 червня. Про це під час мітингу під стінами КМДА повідомив начальник ескалаторної служби КП "Київський метрополітен" Микола Мягких.

Під стінами Київської міської державної адміністрації проходить акція співробітників комунальних підприємств "Київський метрополітен" і "Київпастранс", які просять міську владу виділити гроші з бюджету або підняти вартість проїзду в транспорті та підземці.

За словами співробітників КП, економічно обгрунтований тариф на проїзд в метро у 2021 році становить 21 гривню. Микола Мягких повідомив, що питання про можливе підвищення вартості проїзду в метро на сьогоднішній сесії розглянуть депутати Київради, а розрахунку вартості їм відправили напередодні.

Якщо місцеві депутати ухвалять позитивне рішення, то проїзд в київському метро повинен буде подорожчати вже з 1 червня.

Співробітники метрополітену відзначили, що з початку пандемії в підземці значно впав пасажиропотік. Через це існує ризик невиплати заробітних плат працівникам. Плюс персонал переводять на чотириденний робочий тиждень. Це рішення торкнеться близько 3 тисяч співробітників, які не отримуватимуть плутаю частину своєї заробітної плати.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві запустили мобільний інтернет на всіх станціях метро.

Читайте також про зміну руху транспорту в Києві заради швидкої допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЗАКОН

13 травня 2021, 19:28

Ахуели ПИДАРЫ!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися