У Києві відновлює роботу всесвітня мережа магазинів: названо дату

В українській столиці відновлюють роботу магазини відомого шведського бренду одягу H&M

В українській столиці відновлюють роботу магазини відомого шведського бренду одягу H&M. Про це стало відомо із коментаря, який дали у торгово-розважальному центрі Лавіна-молл журналістам видання Укрінформ.

Відомо, що магазини розпочнуть свою роботу з 9 листопада. Про роботу магазинів H&M в інших торгових центрах наразі невідомо.

Нещодавно H&M оголосила, що планує поступово знову відкрити більшість своїх магазинів в Україні з листопада цього року. Перший магазин бренду в Україні було відкрито у 2018 році, але роботу було зупинено після початку великої війни.

Нагадаємо, що у Вишгороді на території Київської області відкрили новий ресторан McDonald's – він з'явився на вулиці Набережній, 7-Л. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у прес-службі компанії Асоціації рітейлерів України.

Повідомляється, що в одноповерховому McDonald's є зал на 131 місце та тераса на 88 місць. Заклад та McDrive працюватимуть з 07:00 до 22:00, послуга доставки з 09:00 до 21:00.

Ресторан дотримується розширених правил безпеки, запроваджених компанією, а саме: заклади закриваються під час повітряної тривоги та відновлюють роботу орієнтовно за годину після її скасування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Net

8 листопада 2023, 12:17

вчасно, як і все, і як завжди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися