На Київщині будуть роздавати безкоштовні речі: як їх отримати

У Гостомельській громаді на території Київської області будуть роздавати безкоштовні речі

У Гостомельській громаді на території Київської області будуть роздавати безкоштовні речі для переселенців — люди матимуть змогу здобути очки для зору. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, центр надання соціальних послуг активно продовжує надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам Держтомельської громади — йдеться про безкоштовні окуляри для зору.

Щовівторка та четвер з 9:30 до 12:00 та з 13:00 до 15:00 у пункті поряд з культурно-оздоровчим комплексом можна отримати очки.

З собою необхідно мати паспорт, а також довідку ВПО у Держтомельській громаді (після 24.02.2022).

Нагадаємо, що у Гостомельській громаді на території Київської області кардинально покращиться зв'язок та інтернет-з'єднання — благодійники передали комплекс Starlink. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, Гостомель отримав благодійну допомогу у вигляді однієї одиниці засобу безперебійного зв'язку.

Starlink буде встановлено у Пункті Незламності селища Мощун для забезпечення мешканців у разі виникнення критичних ситуацій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися