Під Києвом будують нове величезне протирадіаційне укриття

Також там облаштують ігрове приміщення

На Київщині у Бориспільському ліцеї "Патріот" будують нове протирадіаційне укриття. Будівництво проводиться за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Вже виконуються земельні роботи, відлитий бетонний фундамент, і наразі виконуються роботи зі створення каркаса стіни з арматурного металу. Планується побудувати монолітні залізобетонні стіни та виконати роботи з гідроізоляції, утеплення, а також внутрішнього та зовнішнього оздоблення приміщень.

Також там облаштують ігрове приміщення, окремі санвузли для всіх груп дітей, душові, медкабінет, овочесховище, буфетну з можливістю підігріву їжі, сходи з пандусом. В ліцеї навчається 970 учнів, діють гуртки та спортивні секції. Споруда захисту загальною площею 873,31 м² розрахована на 500 осіб. Будівництво нового укриття дозволить організувати зміну навчання в очному форматі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Вишгородському районі Київської області планують провести капітальний ремонт укриття на території гідроелектростанції. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися