На Київщині дві доби будуть масштабні відключення світла: графік

У Боярській громаді на території Київської області заплановано тривалі та масштабні відключення світла

У Боярській громаді на території Київської області заплановано тривалі та масштабні відключення світла – причиною стане проведення планових ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби Боярської міської територіальної громади.

За словами чиновників, через виконання цих робіт відбудеться відключення електроенергії в наступних населених пунктах:

10.11.2023 з 09:00 до 18:00 — Боярка: Білогородська, Лінія 28, Лінія 29, Лінія 30, Лінія 31, Магістральна, Незалежність, Семиренко, СТ "Кутник", Лінія 25

13.11.2023 з 10:00 до 18:00 - Тарасівка: В'янська, Зелена, С. Ловягіна.

Нагадаємо, що комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія".

Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу.

Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ібанько

11 листопада 2023, 01:14

Чуть не всравсь, 10 вулиць на всю Київщину, ото масштабні відключення

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися