Американець в образі Ісуса пройшов пішки з Варшави до Києва

Як тривала подорож

Громадянин США Джиммі, який у вигляді Ісуса Христа та несучи на плечах хрест вагою 25 кілограмів, завершив свій шлях, який розпочався у Варшаві, прибувши до Києва.

Про це повідомляє директор Інституту св. Томи Аквінського у Києві Петро Балог у Фейсбуку.

Відвідав нас у Києві Джиммі, який родом з Вірджинії, США, і якому 33 роки. Виглядає як Ісус, але твердить, що він далеко не Ісус, і не святий, просто взяв дослівно хрест, і за 70 днів пройшов пішки з Варшави до Києва, - йдеться в повідомленні. 

Хрест порадив американцю взяти українець в одному варшавському кафе, і купив матеріал для цього хреста для нього.

За ці 70 днів у Джиммі виникли проблеми із спиною та ногами, загалом зі здоров'ям. Треба відзначити, що хрест, який він несе, важкий. Початково Джиммі планував після Києва продовжити свій шлях до Харкова, але з огляду на стан здоров'я вирішив прийняти рішення повернутися назад: спочатку потягом до Варшави, а звідти літаком до США. 

Така ось своєрідна особиста жертва одного християнина-американця за Україну у часі війни. Виглядає диваком, і таким трохи "юродивим", але нехай Господь прийме цю його своєрідну жертву, - додали в повідомленні. 

Він має намір провести Різдво разом з родиною і можливо в майбутньому знову вирушити в новому паломництві чи "хресну дорогу". Джиммі належить до баптистів за віросповіданням, але відзначається своєю постконфесійною позицією.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися