У Києві з'явилася петиція проти підвищення тарифів на проїзд

У Києві, очікувано, жителі міста ніяк не хочуть, щоб в наземному і підземному транспорті дорожчав проїзд. Так, кияни вже зареєстрували петицію проти підвищення вартості проїзду до 20 гривень.

У тексті онлайн звернення сказано, що метро і "Київпастранс" скаржаться на серйозні збитки через пандемію COVID, але, при цьому, не хочуть зрозуміти звичайних пасажирів. Автор петиції Павло Кас'яненко, уточнює, що для багатьох киян сума у 20 гривень за одну поїздку - практично непідйомна.

Чоловік займався підрахунками та з'ясував, що деяким пасажирам, після підвищення тарифів, доведеться платити близько 1 800 гривень за п'ять днів поїздок на роботу. Крім того, за словами Павла, якщо подорожчання тарифів таки станеться, то комунальний транспорт може втратити значну частину пасажирів, які краще будуть шукати альтернативні варіанти доїзду на роботу, ніж витрачати великі суми на проїзд в метро або наземному транспорті.

У підсумку, в петиції пропонується не переглядати нинішні тарифи на проїзд в громадському наземному і підземному транспорті, поки фінансовий стан киян не покращиться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валентина

23 травня 2021, 19:09

Категорично проти підвищення цін на проїзд!

Віра

21 травня 2021, 16:32

Як можна підвищити ціну на проїзд, якщо ні одне підприємство не відновилося, роботи нормальної немає, тільки купи-продай, продуктів за доступною ціною не придбати ...

Люба

20 травня 2021, 16:30

Я против повышения. И пусть я на работу добираюсь пешком, но бывают моменты когда мне необходимо куда-то съездить. Люди столько не зарабатывают чтоб так "шыковать" .

Лариса

17 травня 2021, 19:11

Против повышения тарифов на транспорт. Если хотят увеличить размер оплаты в транспорте в 3 раза, значит пусть и зарплату увеличивают тоже в 3 раза.

Лариса

17 травня 2021, 16:17

Я против.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися