На Київщині заплановано масштабні відключення світла: адреси

У Боярці на території Київської області 15 листопада заплановано масштабні відключення електроенергії

У Боярці на території Київської області 15 листопада заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стануть ремонтні роботи енергетиків компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади.

За словами чиновників, через виконання цих робіт відбудеться відключення електроенергії в наступних населених пунктах:

15.11.2023 з 09:00 до 18:00 - Боярка: вул. Кібенко

16.11.2023 з 08:00 до 18:00 - Малютянка: вул. Б. Грінченка, вул. Ботанічна, вул. Тищенка, вул. Гоголя, вул. Дачно, вул. Лісова, провулок Художній, вул. Перемоги, вул. Грінченка, провулок Освітній.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися