На Київщині збудують гігантську електростанцію: деталі (Карта)

У Бородянці на території Київської області заплановано масштабне будівництво — йдеться про будівництво нової сонячної електростанції

У Бородянці на території Київської області заплановано масштабне будівництво — йдеться про будівництво нової сонячної електростанції. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бородянської сільської ради.

За словами чиновників, у Майданівському старостинському окрузі №7 з'являться сонячні електростанції на земельних ділянках загальною площею 22,0004 га.

Електростанції планують збудувати за межами населеного пункту. Поява цієї концепції пов'язана з необхідністю вирішення екологічних проблем та врахування екологічних питань у процесах планування та прийняття рішень щодо соціально-економічного розвитку країн, регіонів та населених пунктів.

Проектом передбачено використання кремнієвих сонячних модулів, які не несуть жодної загрози.

ZZad0k1qX6RRAYsiZeup1NtfP.png

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися