У Києві масово відключили опалення: коли знову дадуть тепло

У Голосіївському районі української столиці сталося масштабне відключення опалення – причиною стала аварія на тепломережі

У Голосіївському районі української столиці сталося масштабне відключення опалення – причиною стала аварія на тепломережі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, комунальники розпочали ремонтні роботи На час проведення ремонтних робіт призупинено теплопостачання дев'яти житлових будинків.

Відновлення послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання очікується протягом доби після ремонту. Пошкодження сталося близько опівночі, викликавши просідання ґрунту та витік теплоносія назовні.

Нагадаємо , що у Голосіївському районі української столиці на вулиці Саперно-Слобідській внаслідок аварії прорвало трубу з окропом, розпочався потоп. Про це стало відомо із повідомлень, які публікую місцеві канали у соціальних мережах.

За словами очевидців, гарячою водою повністю затопило підземний перехід. Окрім того, залило припарковані на ніч автомобілі. Інцидент стався у ніч проти 15 листопада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися