У Києві підприємець намагався підкупити слідчого через розкрадання коштів на ремонті укриття

Фігурант намагався заплатити 5 тисяч доларів

У Києві затримали підприємця, який надав хабар слідчому за закриття кримінального провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів на ремонті укриттів. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Підозру отримав 41-річний уродженець Київщини. За даними слідства, власник компанії, яка здійснювала будівельні роботи з облаштування бомбосховищ, що належать державному освітньому закладу, після його викриття у неякісному виконанні будівельних робіт, з метою уникнення кримінальної відповідальності за розкрадання бюджетних коштів намагався "домовитися" зі слідчим, який проводив розслідування за вказаним фактом.

Фігурант намагався заплатити 5 тисяч доларів США за те, закрити вказане кримінальне провадження та уникнути кримінальної відповідальності. Зі свого боку, слідчий сповістив правоохоронні органі про цей факт і брав участь у документуванні злочинної діяльності цього бізнесмена.

14 листопада чоловіка було затримали. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті  передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві правоохоронці повідомили про підозру колишньому директору Спеціалізованого комбінату підприємств комунально-побутового обслуговування у справі щодо розкрадання коштів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися