У Київській області закінчують дуже важливе будівництво: подробиці

В Ірпені на території Київської області завершують дуже важливе будівництво

В Ірпені на території Київської області завершують дуже важливе будівництво — йдеться про ремонт дороги та мосту на вулицях Багірова та Гостомельському шосе. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Ірпеня Олександром Маркушиним.

За його словами, наразі завершують останні роботи з облаштування нового мосту. Для мешканців приватного сектору вже встановлюють нові огорожі.

Станом на 15 листопада працівники вже повністю замінили старі дорожні плити перекриття; облаштували дощову каналізацію з дощоприймачами та оглядовими колодязями; на мосту залили монолітну плиту, встановили тротуари та комунікації; проклали нове дорожнє покриття на 80%; відремонтували водопровідну інфраструктуру

Завершити всі роботи та відкрити нову дорогу та міст планують уже за місяць.

Нагадаємо, що у Бородянці на території Київської області заплановано масштабне будівництво — йдеться про будівництво нової сонячної електростанції. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бородянської сільської ради.

За словами чиновників, у Майданівському старостинському окрузі №7 з'являться сонячні електростанції на земельних ділянках загальною площею 22,0004 га.

Електростанції планують збудувати за межами населеного пункту. Поява цієї концепції пов'язана з необхідністю вирішення екологічних проблем та врахування екологічних питань у процесах планування та прийняття рішень щодо соціально-економічного розвитку країн, регіонів та населених пунктів.

Джерело: https://t.me/markushyn/5684


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися