У Києві можуть поставити пам'ятник псу Патрону замість Пушкіна: деталі

В українській столиці можуть поставити пам'ятник псу Патрону замість знесеного монумента на честь російського поета Олександра Пушкіна

В українській столиці можуть поставити пам'ятник псові Патрону замість знесеного монумента на честь російського поета Олександра Пушкіна, демонтованого 15 листопада. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на сайті Київської міської ради.

За словами автора, пес Патрон, як ніхто, підходить для нової пам'ятки, адже він є символом відданості та опору держави проти російських загарбників, створює позитивну атмосферу та дає надію людям у найскладніші воєнні роки.

Крім того, "встановлення пам'ятника нашим чотирилапим друзям буде публічним визнанням їхнього вкладу у збереження та покращення якості життя громадян", а також "сприятиме естетичному збагаченню міського простору, роблячи його більш гармонійним".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що військові висловили пропозицію про перейменування Повітрофлотського проспекту у Києві на проспект, присвячений Повітряним силам Збройних Сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися