У Київській області збудують два гігантські торгові центри: де вони будуть

На території Київської області найближчим часом збудують два гігантські торгово-розважальні центри

На території Київської області найближчим часом у 2024 році збудують два гігантські торгово-розважальні центри — йдеться про ТРЦ Bucha Gallery з орендною частиною у Бучі та ТРЦ Green Gallery у Чабанах. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого виданням Forbes Україна.

Відомо, що загальна площа ТРЦ Bucha Gallery складе 97 000 кв. м. ТРЦ Green Gallery буде розташований у селищі Чабани та стане першим ТРЦ для компанії.

Сукупна площа двох ТРЦ з орендними галереями, які мають відкритись у Київській області, становитиме 193 000 кв. м.

Нагадаємо, що у Бородянці на території Київської області заплановано масштабне будівництво — йдеться про будівництво нової сонячної електростанції. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бородянської сільської ради.

За словами чиновників, у Майданівському старостинському окрузі №7 з'являться сонячні електростанції на земельних ділянках загальною площею 22,0004 га.

Електростанції планують збудувати за межами населеного пункту. Поява цієї концепції пов'язана з необхідністю вирішення екологічних проблем та врахування екологічних питань у процесах планування та прийняття рішень щодо соціально-економічного розвитку країн, регіонів та населених пунктів.

Читайте также