Подільсько-Воскресенський міст: у КМДА назвали точні терміни відкриття

У Київській міській державній адміністрації назвали точні терміни відкриття руху на Подільсько-Воскресенському мості

У Київській міській державній адміністрації назвали точні терміни відкриття руху на Подільсько-Воскресенському мосту через Дніпро. Про це стало відомо з відповіді на інформаційний запит, який надали журналістам у КМДА видання Інформатор.

За словами чиновників, першу чергу спорудження Подільсько-Воскресенського мосту в Києві планують відкрити до кінця року. Замовником будівництва об'єкту "Будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро у Києві" є комунальне підприємство "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва".

Наразі ведуться роботи із забезпечення дорожнього руху та транспортного сполучення між правим та лівим берегами річки Дніпро через Подільський бруківець.

"Забезпечення проїзду технологічного та спецтранспорту заплановано влаштувати до кінця поточного року. Питання організації роботи міського пасажирського транспорту загального користування через Подільський мостовий перехід на сьогоднішній день опрацьовується всіма необхідними службами. За результатами громадськість поінформують додатково", - наголосив заступник директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Богдан Кліт.

Нагадаємо, у Києві на під'їзді до мосту Метро на місяць обмежили рух транспорту. Дорожники виконуватимуть ремонтні роботи борту та проїжджої частини естакади. Через ремонт рух транспорту обмежили на з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження продовжаться до 10 грудня.

Дивіться також фото, як на залізниці будують важливий для Київської області міст.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися