Аграрії Київщини можуть отримати фінансову допомогу: подробиці

Підтримка передбачає виділення коштів 25 агропідприємствам області

Аграріям на Київщині буде надано понад 100 мільйонів гривень державної фінансової підтримки через програму "єРобота", спрямовану на підтримку малого та середнього бізнесу. Ця підтримка передбачає виділення коштів 25 агропідприємствам області на загальну суму 100,858 мільйонів гривень.

Про державну підтримку сільських господарств регіону під час брифінгу розповіла начальниця Управління агропромислового розвитку КОВА Ліна Щуревич.

Аграріям на розвиток садівництва надають гранти у розмірі 80 858 гривень, а на теплиці — 20 гривень. Зараз вже виплачено 74 401 мільйонів гривень державної підтримки.

За цей рік 902 сільгосппідприємства області отримали 10 402 мільярди гривень банківських кредитів на розвиток господарства. Таким чином, за програмою "Доступні кредити 5-7-9" 727 агропідприємств Київщини отримали 3,517 мільярди гривень кредитних коштів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що фармацевтична компанія "Мікрохім" з Рубіжного на Луганщині, яка зазначила втрат у виробничих можливостях через воєнні події, тепер розпочинає виробництво у Києві.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися