На Київщині будують нове житло замість зруйнованого (ФОТО)

Що відомо про відбудову будинків

На Київщині триває будівництво приватних будинків з нуля на місці знищених під час бойових дій. Про це розповіли в Київській обласній державній адміністрації (КОДА), передають "Коментарі".

За даними відомства, на 83 об'єктах у 15 громадах пристоличного регіону відбуваються активні роботи. Нараду щодо забезпечення прозорості та якості процесу відбудови житла провів перший заступник голови КОДА Микола Бойко. У ній взяли участь представники Департаменту регіонального розвитку КОДА, підрядних організацій, проєктантів, технагляду, ДТЕК та робочої групи "Прозорість і підзвітність".

На зустрічі обговорили нагальні питання:

·       терміни відбудови та корегування;

·       перевірку актів та якість виконаних робіт;

·       вчасну реакцію на зауваження технагляду тощо.

"Підрядники прозвітували про відновлення кожного об’єкта. Більшість будинків відбудовують відповідно до планових графіків, проте не всі. З тими, хто порушує терміни, буде ініційовано питання розірвання договорів" — йдеться в повідомленні Київської обласної державній адміністрації.

Завдяки реалізації цієї програми на Київщині близько 90 родин зможуть повернутися до своїх осель. Це багатодітні родини, літні люди, сім’ї захисників та учасники бойових дій.

Читайте також та дивіться фото, як під Києвом триває відновлення зруйнованого житла.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12614


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися