У Києві розпочали облаштування пішохідних переходів

Де працюють столичні комунальники

У Києві розпочали облаштування регульованих пішохідних переходів на перехресті двох вулиць. Про це розповіли у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, столичні комунальні підприємства розпочали облаштування регульованих пішохідних переходів на перехресті вулиць Валерія Лобановського та Володимира Брожка. Комунальники Києва планують понизити бордюрний камінь, влаштувати тактильну плитку, встановити пішохідні світлофори.

"У Києві для створення безбар’єрного, комфортного та безпечного пішохідного простору, доступного для всіх, фахівці постійно працюють над збільшенням кількості регульованих та інженерно-обладнаних наземних пішохідних переходів", — йдеться в повідомленні Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, у Києві повернули громаді землі ландшафтного заказника "Совська балка" та парку відпочинку "Совський парк". Солом’янська окружна прокуратура Києва домоглася у суді повернення столичній громаді земельної ділянки водного фонду по вулиці Петра Радченка, що входить в охоронну зону ландшафтного заказника місцевого значення "Совська балка" та парку відпочинку "Совський парк". Вартість земельної ділянки оцінюють у понад 390 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва висадили кленову алею. Молоді дерева тепер ростуть вздовж вулиці Ревуцького. Так у столиці відновлюють баланс за кількістю пошкоджених та повалених дерев.

Дивіться фото, як з вулиць Києва прибрали сотні старих автомобільних шин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


НИК

16 листопада 2023, 17:37

"Край надо" -коли нажретеся ,то 1млн.відеокамер поставили ,як ви бляді надоїли

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися