Могила Леоніда Кравчука у Києві перебуває у жахливому стані (Фото)

Могила першого президента України Леоніда Кравчука на Байковому цвинтарі в українській столиці перебуває у жахливому стані

Могила першого президента України Леоніда Кравчука на Байковому цвинтарі в українській столиці перебуває у жахливому стані — йому досі не поставили пам'ятник, хоча політик помер ще у травні 2022 року. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання Телеграф.

wMHUJqch_HnqLP7Cxl3RksUnH.jpg

За словами журналістів, на Алеї слави Байкового цвинтаря у Києві, де ховають відомих та видатних українців, могила першого президента України Леоніда Кравчука перебуває у жахливому занедбаному стані.

lg0jWpqG_BKApbn6RGVtkGrwl.jpg

Схоже, що на місці поховання мають намір встановити пам'ятник чи меморіал, але облаштування з невідомих причин призупинилося.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці знову пограбували могилу відомого льотчика Андрія "Джуса" Пільщикова, похованого на Аскольдовій могилі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала дівчина загиблого військового Меланія Подоляк.

За її словами, невідомі знову вкрали шеврони від товаришів по службі "Джуса". Вона зазначила, що більшість шевронів залишилися в безпеці, тому що після першого пограбування вона встановила скляну вітрину, що замикається на замок.

Капітан Пильщиков загинув у Житомирській області 25 серпня – під час виконання бойового завдання у небі зіткнулися екіпажі двох навчально-бойових літаків L-39.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

18 листопада 2023, 19:13

Собаке и могила собачья!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися