У Києві кардинально покращили ситуацію зі світлом: деталі від ДТЕК

В Оболонському районі української столиці кардинально покращили ситуацію з постачанням електроенергії

В Оболонському районі української столиці кардинально покращили ситуацію з постачанням електроенергії — до кінця року буде завершено реконструкцію кабельної лінії середнього рівня напруги. Завдяки цьому 13 тисяч сімей отримають узимку надійніше джерело електропостачання. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії ДТЕК.

За словами енергетиків, замість кабелю 1975 року вони прокладають абсолютно нову, потужнішу лінію загальною довжиною понад 1,5 кілометри.

Від неї залежить електропостачання 62 багатоповерхівок, 3 шкіл, 8 дитсадків, медичного та наукового закладів, розташованих на п'яти вулицях. Загальна вартість реконструкції кабельної лінії становить понад 10 мільйонів гривень. Роботи виконують коштом інвестиційної програми компанії.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися