Дмитро Комаров показав, як виглядає аеропорт Бориспіль після початку війни (ФОТО)

Аеропорт припинив обслуговування всіх рейсів уранці 24 лютого 2022 року

Ведучий телешоу про подорожі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров провів екскурсію по найбільшому аеропорту України "Бориспіль", показуючи його стан на другий рік після початку російської агресії.

Про це повідомляє avianews.

Комаров зробив анонс нового циклу передач для каналу 1+1 Україна, зйомки яких завершилися в терміналі D, який раніше, до 24 лютого 2022 року, був найактивнішим аеровокзалом країни. У Бориспільському аеропорту наразі скасовано всі рейси, а приміщення терміналу повністю порожнє.

Аеропорт Бориспіль припинив обслуговування всіх рейсів уранці 24 лютого 2022 року, коли Росія почала вторгнення та ракетний обстріл України. З того часу повітряні ворота відправили лише три літаки в рамках евакуаційних заходів. Наприклад, 20 грудня 2022 року Туреччина організувала два військово-транспортні літаки Airbus A400 для евакуації. Вони прибули до Борисполя ще до початку вторгнення, але через закриття неба Україна залишилася тут заблокованими.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 8-річна Люда з Гостомельської громади написала лист до святого Миколая, де вона просить у Святого Миколая подарунок у вигляді нової школи, адже попередню зруйнували російські окупанти.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина

20 листопада 2023, 14:35

Перевірте останню фразу! Хто, де, коли був заблокований?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися