У Нью-Йорку з'явилася величезна інсталяція, яка нагадує про війну в Україні (ФОТО)

Інсталяція завдовжки 20 метрів

На Манхеттені в Маленькій Україні встановили 60-футову фотографію автомобільного кладовища з Ірпеня, щоб підкреслити увагу до війни в Україні, яка досі триває. Його Філ Бюлер зробив під час своєї тижневої поїздки до України в жовтні.

Про це пише The Guardian. 

На знімку видно залишки автомобілів цивільних осіб, які були атаковані та розстріляні російськими військами. На фото можна детально розгледіти рульове колесо, сидіння та дитячі іграшки поруч з отворами від куль, а також соняшниками, намальованими художниками, що є складовою частиною цієї страшної події.

6 березня минулого року російські військові обстріляли дорогу, якою сотні мирних жителів рятувалися від боїв в Ірпені поблизу Києва. Частина міста були окуповані російськими військами, поки вони не були витіснені наприкінці того ж місяця, залишивши понад 250 загиблих мирних жителів, чверть із 62 000 жителів залишилися без даху над головою, а 70% інфраструктури було пошкоджено.

Дорога Бюлера до Києва тривала 35 годин, включаючи 19 годин поїздки з Варшави, Польща. Він виявив, що люди все ще об’єднані у своїй рішучості.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що український інженер Сергій Якимов очолив Марсіанську дослідницьку станцію у пустелі Сан-Рафаель (штат Юта, США).







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися