Одне з озер у Києві очистили від сміття (ФОТО)

Роботи провели у прибережній зоні

У Дарницькому районі Києва прибрали від сміття прилеглу територію біля одного з озер. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

За даними відомства, від сміття прилеглу територію біля озера "Жандарка".

"Провели толоку. Прибрали від сміття прилеглу територію біля озера "Жандарка". Прохання не смітити та підтримувати порядок! Дарниці чистій бути!" — йдеться в повідомленні Дарницької районної державної адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва в озері Алмазне зафіксували масову загибель риби. Інспекторський склад Київського рибоохоронного патруля неодноразово здійснював виїзди на озеро Алмазне у Києві, де було зафіксовано загибель риби.

Нагадаємо, у Києві ініціативна група "Парк Прирічна" створила однойменну громадську організацію та подала на Київську міську раду позов до суду щодо будівництва паркінгу на Оболоні. За даними громадської організації "Парк Прирічна", вже відкрито судове провадження. Активісти сподіваються, що Київська міська прокуратура доєднається до судового процесу задля захисту інтересів громади. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві почали розслідувати шахрайство із забудовою Галерного острова.

Читайте также