Найближчими днями погода у Києві кардинально зміниться: прогноз на 22 листопада

В Україну завітає активний циклон

Київ найближчими днями накриє сніг та ожеледиця. Для запобігання можливим проблемам дорожня техніка вже готова виїхати на дороги для попередньої обробки.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

У Києві 22-го листопада вночі передбачається -2-5 градусів, вдень -1-3 градуси. Без істотних опадів, хіба що подекуди - невеликий мокрий сніг. У ніч на 23 листопада морози посиляться. Вже 24-25 листопада очікується потепління.

Погода в Україні

У середу, 22-го листопада, в Україні буде холодно та хмарно. 22-го листопада вночі очікується -3-9 градусів, на північному сході -7-12 градусів.

Протягом дня -2-7 градусів, у південній частині, на Закарпатті +2+7 градусів, в Криму +5+12 градусів. Дощ та мокрий сніг пройдуть у середу в південній частині, подекуди в центральних областях, у західній частині, на Луганщині та Донеччині.

На півночі України та на Харківщині буде переважно без опадів. Уважно! За попереднім прогнозами, 26-го листопада, в неділю, в Україну завітає активний циклон. Тому погода ускладниться - дощ, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер, - зробила прогноз Наталя Діденко.

"Київавтодор" вже підготував 533 одиниці спеціальної техніки для цієї мети. Також в наявності є 17,3 тисячі тонн солі та 54,5 тисячі тонн піску для очищення доріг.

Міська влада закликає водіїв уникати паркування автомобілів біля узбіччя доріг та на тротуарах під час снігопаду. При таких погодних умов краще відмовитися від поїздок у місто на автомобілях, щоб уникнути утворення заторів, так як там можуть вивести снігоприбиральну техніку та інші аварійно-рятувальні служби. У таких умовах рекомендують віддати перевагу громадському транспорту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Дарницькому районі Києва прибрали від сміття прилеглу територію біля одного з озер. За даними відомства, від сміття прилеглу територію біля озера "Жандарка".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися