Скільки киян скористалися станціями метро як укриттям в комендантську годину

Скільки минулого тижня столичною підземкою проїхало пасажирів

Під час оголошення сигналу "Повітряна тривога" за тиждень в комендантську годину станції метро Києва використали як укриття понад 7600 осіб, з них понад 600 - дітей.

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен".

Крім того, минулого тижня столичний метрополітен перевіз понад 5 мільйонів пасажирів, з яких майже 1,2 мільйона скористалися пільговими тарифами. Наразі на підприємстві тривають роботи з обслуговування колійного господарства. Минулого тижня фахівці замінили 35 шпалів, 26 брусів на стрілочних перекладах та 25 метрів рейок. Крім цього, тривають регулярні капітальні ремонти ескалаторів на станціях "Палац спорту" та "Либідська".

Пасажирів закликають бути обережними, користуючись ескалаторами. Минулого тижня ескалатори зупиняли 73 рази, щоб уникнути травмування пасажирів, та 34 рази – через пропускання сторонніх предметів, які перевозили пасажири.

Інтервали руху поїздів на годину пік у будні дні зараз становлять від 2 хвилин 30 секунд до 3 хвилин, у міжпіковий час - від 5 хвилин до 5 хвилин 30 секунд. У вихідні дні інтервал між поїздами вдень становить 6-7 хвилин.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в рамках процесу декомунізації та видалення комуністичних символів на станції метро "Вокзальна" в Києві почали замальовувати або маскувати рельєфні панно із зображенням більшовицьких лідерів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися