Киян попереджають про кардинальне погіршення погоди: прогноз на 23 листопада

Погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту

Киян попередження про небезпечні метеорологічні явища.  Синоптики повідомляють, що буде хмарно, вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Вітер південно-західний↗️, 5-10 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. У Києві вночі 6-8° морозу, вдень близько 0°.

На дорогах буде ожеледиця, вдень пориви 15-20 м/с. В столиці оголошено І рівень небезпечності, жовтий. Погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Погода в Україні 

23 листопада вдень у західних та північних областях пориви 15-20 м/с, в Карпатах 25 м/с. Так само в країні оголошено І рівень небезпечності, жовтий. Температура у східних областях вночі 10-15° морозу, вдень 2-7° морозу, на решті території вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; на півдні країни та Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 22 листопада, у Києві для прибирання снігу задіяно 56 одиниць техніки та 820 комунальників. Працівники комунальних служб розчищають стежки у парках, скверах та на бульварах, а також прибирають сніг зі сходів та майданчиків для дітей та спорту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися