Оплата за проїзд в електричках Києва тимчасово зміниться

Що треба знати пасажирам

У Києві на станціях міської електрички тимчасово не працюватимуть валідатори. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр"(ГІОЦ).

"23 листопада в Києві проводитимуться планові технічні роботи з переналаштування валідаторів на станціях міської кільцевої електрички. У зв’язку з цим валідатори можуть тимчасово не працювати в період із 10:20 до 15:00", — йдеться в повідомленні комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр.

У відомстві додали, що валідатори можуть тимчасово не працювати через планові роботи з налаштування.

Нагадаємо, валідатори – це спеціальні пристрої, встановлені на станціях електричок. Пристрої служать для перевірки дійсності проїзного документа пасажирів перед посадкою на поїзд. Вони включають зчитуючу поверхню і деякі електронні компоненти для обробки інформації з проїзного документа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним вагоном поїзду, який вивозив з під обстрілів мешканців Ірпеня. Пошкоджений вагон ірпінського евакуаційного поїзда встановили у центрі Києва на пошану залізничникам. Інсталяція знаходиться на Михайлівській площі. Побачити її можна й на фото за посиланням.

Читайте також про подробиці погрому в електричці Яготин-Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися