З’явилися подробиці погрому в електричці Яготин-Київ (ВІДЕО)

Що розповіли про хуліганство у вагоні приміського поїзда в поліції

Групі юнаків, які розтрощили вагон приміського поїзда Яготин-Київ, повідомили по підозри у хуліганстві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Бориспільське районне управління поліції ГУНП в Київській області.

За даними компанії "Укрзалізниця", на перегоні Бориспіль — Баришівка поблизу міста Бориспіль підлітки пошкодили вікно та три сидіння у вагоні електрички №6922 сполученням Яготин — Київ. В мережі з’явилося відео інциденту.

"Один із неповнолітніх відірвав сидіння та забрав із вагону дві його частини разом із верхньою частиною вікна, які в подальшому заховав. Інший підліток брав участь у пошкодженні сидінь та одне з яких викинув через вікно під час руху потягу. Ще один молодик, що також брав участь у пошкодженні сидінь, крім того, з хуліганських мотивів зірвав стоп-кран, чим безпричинно зупинив потяг", — розповіли в Бориспільському районному управлінні поліції.

Правоохоронці встановили всіх причетних до хуліганства. Ними виявилися десять жителів Бориспільського району Київської області та Києва віком від 13 до 21 років. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, трьом фігурантам кримінального провадження повідомили про підозру. Їм загрожує до чотирьох років тюрми.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault при в’їзді до Києва збив прикордонницю. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, що на Київщині в ДТП постраждала молода дівчина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися