У Києві попередили про масові відключення світла: яка буде тривалість

В українській столиці та на території Київської області можливі віялові відключення електроенергії

В українській столиці та на території Київської області можливі віялові відключення електроенергії через погіршення погодних умов. Про це стало відомо із коментаря, який дав директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко в ефірі комунального телеканалу Київ 24.

За його словами, світло відключатимуть на 1-2 години. Графіки можуть застосовуватися, коли середньодобова температура досягне 8-10 градусів нижче за нуль.

Він зазначив, що є дуже багато розрахунків, дуже багато різних сценаріїв, як можуть розвиватися події, але за середньодобової температури десь мінус вісім, мінус десять градусів, саме середньодобовій, на жаль, доведеться застосовувати графіки. І до чого українцям треба бути готовими.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оля

23 листопада 2023, 13:58

Шахраї!!!

КИЕВЛЯНИН

23 листопада 2023, 09:54

ВЫ КОГДА ПЕРЕСТАНЕТЕ ИЗДЕВАТЬСЯ НА НАРОДОМ УКРАИНЫ?? ПИДАРЫ!!! ЕВРОПЕЙЦЫ СРАНЫЕ!!

Мик

23 листопада 2023, 09:40

Ви підари!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися