У Київській області в тестовому режимі лунатимуть сирени

Де та коли перевірятимуть системи оповіщення населення

У Білій Церкві два дні поспіль відбудеться перевірка системи оповіщення населення. Про це мешканців попередили у Білоцерківській міській територіальній громаді, передають "Коментарі".

За даними мерії, у Білій Церкві сирені лунатимуть сьогодні, 23 листопада, з 13.30 до 13:45, а також у п’ятницю, 24 листопада, з 13:00 до 14:00.

"Відбуватиметься перевірка системи централізованого оповіщення. Лунатимуть сирени! Зазначаємо, що можливо декілька спрацювань, з довільними інтервалами часу", — йдеться у повідомленні у Білоцерківської міської територіальної громади.

Місцевих мешканців закликали зберігати спокій та поділись цією інформацією зі знайомими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві колишній посадовець підрозділу комунального об’єднання "Київзеленбуд" розікрав тисячі літрів пального, що призначалося для українських військових. Подробиці розповіли у столичній прокуратурі. Мова йде про колишнього першого заступника директора комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Подільського району Києва. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили працівницю українського посольства на допомозі нелегалам з терористично ризикових країн Азії з переїздом до Євросоюзу. За гроші вона пропонувала іноземцям незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього оформлювала візи для в’їзду до України як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" становила до трьох тисяч доларів з одного нелегала.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".


 

Читайте также