Енергетики розповіли, чи будуть відключення світла у Києві

В компанії "ДТЕК" зробили офіційну заяву

Інформація про аварійні відключення електропостачання у Києві не відповідає дійсності. Таку заяву зробили в енергетичній компанії "ДТЕК", передають "Коментарі".

В "ДТЕК" зазначили, що в разі виникнення локальних аварій, готові оперативно ліквідовувати їх наслідки, та наголосили, що ймовірні локальні аварії, а не аварійні відключення світла у Києві. Споживачів закликали перевіряти інформацію в офіційних джерелах.

"Сьогодні частина ЗМІ, телеграм-каналів та окремих блогерів оприлюднили інформацію, ніби ДТЕК попереджає щодо аварійних відключень в столиці. Ми публікували раніше, що через негоду переходимо в посилений режим роботи", — йдеться у повідомленні "ДТЕК".

За прогнозами синоптиків, до кінця 23-24 листопада у Києві та Київській області очікується мокрий сніг та штормові пориви вітру. Тому енергетики в посиленому режимі готові ліквідовувати наслідки ймовірних аварій, якщо вони відбудуться. Негода може призвести до падіння дерев та обриву проводів. Мешканців Києва та Київської області закликали бути обережними, не нехтувати правилами безпеки та не наближатись до ліній електропередачі.

Читайте також, коли у Києві та Київській області зміниться погода.

Джерело: https://t.me/dtek_ua/949


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися