Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Який прогноз дали синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області у найближчі дні кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про погіршення погоди у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у п’ятницю, 24 листопада, буде хмарно, дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Температура по області вночі трьох градусів тепла до двох градусів морозу, вдень — від одного до шести градусів тепла. У Києві вночі від нуля до двох градусів тепла, вдень — три-п’ять градусів вище нуля.

У п’ятницю, 24 листопада, у Києві та Київській області прогнозують сильний штормовий вітер з поривами 15-20 метрів на секунду. Через такі небезпечні метеорологічні явища у столиці та регіоні оголосили другий рівень небезпечності — жовтий.

"У Києві у п'ятницю очікується хмарна волога вітряна, проте тепліша погода. Дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі близько нуля, завтра вдень повітря у столиці прогріється до +5 градусів. У кінці тижня та на початку наступного в багатьох областях ускладниться погода — мокрий сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер", — зробила прогноз синоптик Наталка Діденко.

Наступний тиждень загалом буде холодним, з вівторка, 28 листопада, вночі знову домінуватиме морозна погода.

"26-27 листопада у Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях та столиці сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Приріст снігового покриву 20-30 см, місцями 40-50 см; очікуються хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця", — попередили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Українців закликали бути обережними в ці дні і дотримуватися правил безпеки. Краще не планувати дальні мандрівки на цей час.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Нагадаємо, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Подивитись відео можна за посиланням.

Читайте також, що у Києві кролика та черепаху викинули на сміття та про порятунок тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися