Маленького кролика та черепаху викинули на сміття у Києві (ФОТО)

Тварин взяли під опіку зоозахисники

У Києві на сміття викинули декоративного кролика та рідкісну черепаху. Про порятунок тварин розповіли у Kyiv Animal Rescue Group, передають "Коментарі".

За даними зоозахисників, доглянутих та милих тварин знайшли у пакеті у сміттєвому баці.

"Що тільки люди не викидають на смітник. Іноді — друзів. І це, нажаль, не алегорія. Хороша людина, наприклад, на днях знайшла в сміттєвому баці саме них, чиїхось друзів. Двійко бідось в пакеті — декоративний кролик та червоновуха черепаха. Доглянуті, вгодовані. Люди, котрі взяли на себе відповідальність за цих двох надзвичайно милих тваринок, чомусь вирішили, що вони, тваринки, сміття. А сміття викидають", — йдеться в повідомленні Kyiv Animal Rescue Group.

Дівчинка черепашка і хлопчик кролик тепер на кураторстві команди зоозахисників. Їх вже оглянув лікар, тваринки повністю здорові та готові їхати в нові сім'ї. Туди, де їх завжди вважатимуть друзями, а не сміттям, де будуть піклуватись і любити, наголосили у Kyiv Animal Rescue Group.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Нагадаємо, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Подивитись відео можна за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр Ілляшенко

5 листопада 2023, 07:16

Викинули на сміття - ще гуманно. Могли б кролика запекти, а з черепахи суп зварити.

петро

4 листопада 2023, 15:11

"чим більше я взнаю людей, тим більше люблю котів і собак" а як тую черепаху забрати?

Юлія

4 листопада 2023, 14:51

Люди вже далеко не всі люди. Он на Волині тварюка закатувала свого пса нелюдським способом, оці йолопи викинули своїх милих тваринок на вірну смерть. Люди, будьте людьми!

зоя лабунська

4 листопада 2023, 14:37

нелюди .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися