Затверджено новий графік руху поїздів з Києва на 2024 рік

Пасажирів попередили про важливі зміни

Державна компанія "Укрзалізниця" презентувала новий графік руху поїздів на 2024 рік, зокрема — з Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

У новому графіку руху поїздів на 2024 рік призначено 14 нових рейсів, з яких одинадцять внутрішніх та три міжнародних. Крім того, передбачено покращення 19 рейсів по Україні та за кордон, і нові сполучення для регіонів.

“За час війни ми відбудували широку мережу міжнародних маршрутів. За обсягами практично компенсували трафік регулярних авіаційних рейсів. Також продовжимо розвивати й хабову модель перевезень як для внутрішніх рейсів, так і для міжнародних. Так, за обсягами перевезених пасажирів ми вже повернулися на рівень 2021 року", — прокоментував голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

Призначено низку внутрішніх маршрутів поїздів з Києва:

·       №28/27 Київ — Мукачево, закладений у розкладі на пікові дати, поєднає столицю зі Славськом і Закарпаттям новим денним сполученням.

·       Інтерсіті №747/748 Київ — Тернопіль курсуватиме щоденно й дасть комфортне ранкове та вечірнє сполучення для жителів Тернополя, Хмельницького, Вінниці зі столицею.

·       Інтерсіті №745/746 Київ — Львів, який гарантує довгоочікуване ранкове сполучення Львова та Києва.

Покращення графіків та маршрутів стосується цілої низки поїздів популярних гірських напрямків. Так, наприклад, маршрут поїзда №357/358 Київ — Ворохта буде подовжено до станції Ясіня, звідки починаються популярні рейси в гори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним вагоном поїзду, який вивозив з під обстрілів мешканців Ірпеня. Пошкоджений вагон ірпінського евакуаційного поїзда встановили у центрі Києва на пошану залізничникам. Інсталяція знаходиться на Михайлівській площі. Побачити її можна й на фото за посиланням.

Читайте також про подробиці погрому в електричці Яготин-Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися