На Київ та Київську область насувається сувора зима

Який прогноз дали синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області після суботи, 25 листопада, кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про погіршення погоди у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у суботу, 25 листопада, буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура по області протягом доби від трьох градусів морозу до двох градусів тепла. У Києві вночі один-три градуси морозу, вдень від нуля до двох градусів тепла.

Мешканців Києва та Київської області попередили, що з неділі, 26 листопада, погода різко погіршиться. Протягом двох днів прогнозують сильний сніг, хуртовини, посилення вітру та ожеледицю. Приріст снігового покриву складе 20-30 сантиметрів, в окремих районах регіону — до пів метри. Посилення вітру до 17-22 метри на секунду, місцями — пориви до 25 метрів на секунду. Через такі погодні умови у Київській області оголосили підвищений рівень загрози.

"26-27 листопада у Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях та столиці сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Приріст снігового покриву 20-30 см, місцями 40-50 см; очікуються хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця", — попередили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Наступний тиждень загалом буде холодним, з вівторка, 28 листопада, у Києві та Київській області домінуватиме морозна погода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися