У Києві через негоду обмежать в’їзд габаритного транспорту

Що треба знати водіям та пасажирським перевізникам

У Києві в понеділок, 27 листопада, в пікові ранкові години обмежать в’їзд габаритного транспорту. Таке рішення ухвалили під час засідання Постійної комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у Києві з неділі, 26 листопада, очікується значний снігопад і сильні пориви вітру. Український гідрометцентр попередив про інтенсивні опади та швидкість вітру 22 метрів на секунду. У зв’язку з цим в’їзд габаритного транспорту до Києва в понеділок вранці, 27 листопада, буде обмежений.

"Просимо всіх власників і керівників підприємств, що здійснюють перевезення вантажів, зокрема на великі дистанції, врахувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів та не створювати накопичення транспортних засобів у негоду на в’їздах до міста", — закликали в столичній мерії.

У Київській міській державній адміністрації також звернулися до підприємств, що здійснюють пасажирські перевезення на території області, за можливості обмежити зазначені поїздки в пікові години понеділка, 27 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Детальніше про прогноз погоди у Києві та Київській області можна почитати за посиланням.

Читайте также