У Києві змінили маршрут тролейбусів (СХЕМА)

Що треба знати пасажирам про зміни

У Києві громадський транспорт курсуватиме зі змінами у зв’язку із заходами до Дня пам’яті жертв голодоморів. Про це попередив Департамент транспортної інфраструктури Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у суботу, 25 листопада, пасажирський транспорт курсуватиме зі змінами у зв’язку із проведенням заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів по вулиці Лаврській. З шостої ранку і до закінчення заходів тролейбуси маршруту №38 курсуватимуть від станції метро "Видубичі" до бульвару Лесі Українки (до вулиці Новогоспітальної).

Департамент транспортної інфраструктури Київській міській державній адміністрації оприлюднив схему курсування тролейбусів №38.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 25 листопада до 5 грудня громадський транспорт на перетині вулиць Полярної та Богатирської буде курсувати з певними змінами. Тролейбуси маршруту № 32 будуть призупинені. Замість цього буде введений тимчасовий автобусний маршрут № 32-ТР. Подробиці та схема — за посиланням.

Окрім того, у Києві через негоду обмежили в’їзд габаритного транспорту у столицю зранку 27 листопада.

Нагадаємо, у Києві з неділі, 26 листопада, очікується значний снігопад і сильні пориви вітру. Український гідрометцентр попередив про інтенсивні опади та швидкість вітру 22 метрів на секунду.

Читайте також, що формат навчання у школах Києва кардинально змінили через негоду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися