У Києві через негоду обмежують проїзд містом

Негода може викликати колапс на дорогах міста

Метеорологи повідомляють про погіршення погодних умов у Києві протягом наступних двох днів. 26-27 листопада у зв’язку із сильною хуртовиною та утворенням снігових заметів місцева влада обмежує рух транспорту в напрямку столиці.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Вдень, 26 листопада та вночі 27 листопада очікується суттєве зниження погоди до ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки.

Прогнозують сильні снігопади (сніговий покрив очікується до 20-30 см!). Посилення вітру до 17-22 м/с. Також будуть хуртовини, снігові замети, а на дорогах ожеледиця.

Негода може створити проблеми для транспортних, комунальних та енергетичних служб. Аварійні, комунальні та дорожні служби міста готові ліквідувати наслідки погоди. Для цього готові понад 500 одиниць спеціальної техніки, приготовано понад 20 тисяч тонн солі та понад 50 тисяч тонн піску.

Водіїв закликають утриматися від виїзду по дорозі міста, якщо це не є основною потребою, і не паркувати автомобілі на тротуарах чи на узбіччях, щоб не заважати роботі спеціальної техніки. Загальноосвітні навчальні заклади працюють у змішаному режимі - офлайн та онлайн. Батьки особисто приймають рішення чи залишити дитину вдома на дистанційному навчанні чи відпустити до школи. А дитячі садочки працюватимуть у звичайному режимі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Києві  25 листопада майже сталося введення режиму відключення електроенергії. Це стало наслідком широкомасштабної атаки дронів. 

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3603


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися