На Київщині тисячі людей залишилися без світла: коли його увімкнуть

На території Київської області понад 15 000 будинків залишилися без електропостачання внаслідок недавньої негоди

На території Київської області понад 15 000 будинків залишилися без електропостачання через недавню негоду — енергетики планують відновити світло до кінця дня 28 листопада. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, на ремонті знаходяться 17 повітряних ліній та 453 трансформаторних підстанцій. За день світло повернули майже 33 тис. будинків, відновили роботу 47 ліній, 967 підстанцій.

Рятувальники витягли з кюветів 10 автомобілів та надали допомогу 22 особам. Школи Київщини з вівторка працюватимуть у звичайному режимі.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу.

Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12861


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися