На Київщині нададуть важливу можливість допомогти ЗСУ: деталі

У Переяславі на території Київської області місцевих жителів закликають стати донорами крові – збір відбудеться 1 грудня в університеті Григорія Сковороди

У Переяславі на території Київської області місцевих мешканців закликають стати донорами крові – збір відбудеться 1 грудня в університеті Григорія Сковороди. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Молодіжного простору "Зустріч".

За словами організаторів, кров можна здати з 09:00 до 14:00 за адресою: вулиця Сухомлинського, 30, корпус №2, другий поверх, читальна зала "Чумацький шлях". Процедуру проведе КНП КОР "Київський обласний центр служби крові"

Донором може стати людина, якій виповнилося 18 років. Вона отримає безкоштовне визначення групи крові та резус-фактура, діагностику гепатитів В, С, ВІЛ та сифілісу. При собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код. Реєстрація за онлайн формою.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

28 листопада 2023, 10:23

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Президент Чехії розкритикував Захід за недотримані обіцянки у постачанні зброї...........Джонсон впевнений, що Конгрес США схвалить допомогу Україні та Ізраїлю.............США предоставляют Украине достаточно военной помощи, чтобы выжить, но недостаточно для победы..........ZAPAD V ITOGE PODDERSHUVAET ILI DEMOKRATIIU UKRAINU I SEBIA ILI ZAPAD PODDERSHUVAET AZIISKUIU DIKTATURU I TRET''EGO NE DANO===TRET''E===ETO GEO=MARGINALIZM PODDERSHUVAIUSHII AZIISKUIU TIRANIIU........NUSHNO SOZDAVAT'' NOVUI DEMOKRATICHNUI EDINUI PROTSVETAIUSHII ZEMNOI MIR===NUSHNO PODUMAAT'' UROVEN'' SHUZNI UKRAINU POL''SHU PALESTINU NA UROVEN'' SHUZNI GOLLANDII SHVETSUI FINLIANDII I RAZVIT'' NEOBXODIMO VO VSEX STRANAX BRIUSSEL''SKUIU ANTIDESTRUKTIVNUIU GUMANNUIU SVOBODU===ISTINNUIU DEMOKRATIIU NE DOPUSKAIUSHUIU VOZNIKNOVENIIA STRAN VRAGOV I DRUGIX NESOVERSHENSTV RAZOBSHAIUSHIX NERAVNOMERNO NERAVNOPRAVNO RAZVIVAIUSHIX I UNICHTOSHAIUSHIX CHELOVECHESTVO.......========K SOSHALENIIU DOGOVORIT''SIA MIRNUM PUTEM S PUILO FIUREROM KAK I S LIUBUM FIUREROM NEVOZMOSHNO POETOMU MU TREBUEM MOSHNUX POSTAVOK VOORUSHENII V UKRAINU V IZRAIL'' VO IMIA SOZDANIIA DEMOKRATICHNOI BRIUSSEL''SKOI PALESTINU I POLNOST''IU VOSSTANOVLENNOI UKRAINU I PUTIN DOLSHEN TERIAT'' SVOI ZAVOEVANIIA V UKRAINE K SVOEMU IDIOTSKOMU PEREIZBRANIIU........========LIDERU BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON===STOLITSA ZAPADNOGO I VSEGO MIRA===ETO BRIUSSEL'' I OSOZNANIE VAMI ETOGO BUTIIA PRIVEDET K DAL''NEISHEMU SOVERSHENSTVOVANIIU CHELOVECHESTVA.......=======BRIUSSEL''===VECHNAIA STOLITSA RAZVITOGO GUMANNOGO EDINOGO PROTSVETAIUSHEGO CHELOVECHESTVA.......============ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK.......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися