У Київській області виявили стихійні сміттєзвалища (ФОТО)

Що відомо про засмічені території

На території Гостомельської громади виявили декілька масштабних несанкціонованих сміттєзвалищ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, інспектори комунального підприємства "Муніципальна варта" виявили декілька масштабних несанкціонованих сміттєзвалищ у Гостомелі, а також у напрямку села Озера.

"Шановні мешканці Гостомельської громади, створення стихійних сміттєзвалищ суворо заборонено. Будьте відповідальними, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять! Дбайте про навколишнє середовище!" — закликали у Гостомельській селищній військовій адміністрації.

Інформацію щодо несанкціонованих звалищ передали у компетентні органи для їх розчищення та вивезення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва в озері Алмазне зафіксували масову загибель риби. Інспекторський склад Київського рибоохоронного патруля неодноразово здійснював виїзди на озеро Алмазне у Києві, де було зафіксовано загибель риби.

Нагадаємо, у Києві ініціативна група "Парк Прирічна" створила однойменну громадську організацію та подала на Київську міську раду позов до суду щодо будівництва паркінгу на Оболоні. За даними громадської організації "Парк Прирічна", вже відкрито судове провадження. Активісти сподіваються, що Київська міська прокуратура доєднається до судового процесу задля захисту інтересів громади. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві почали розслідувати шахрайство із забудовою Галерного острова. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися