У центрі Києва 30 травня повністю перекриють рух: список вулиць

У центрі Києва повністю перекриють рух транспорту на деяких вулицях 30 травня з 7:00 до 15:00. Причиною стане проведення щорічного благодійного спортивного "Пробігу під каштанами". Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що в зв'язку з проведенням заходу, буде повністю перекрито рух транспорту по маршруту забігу. Вже підписано відповідне розпорядження КМДА.

З 9:00 до 13:00 буде заборонено рух транспорту по маршруту - Майдан Незалежності - вулиця Хрещатик - вулиця Велика Васильківська - вулиця Саксаганського - вулиця Володимирська - вулиця Жилянська - вулиця Шота Руставелі - вулиця Велика Василівська - Хрещатик - Майдан.

На час проведення "Пробігу під каштанами" також змінить свої маршрути наземний пасажирський транспорт, який курсує по цих вулицях, про що повідомлять додатково.

Нагадаємо, що в Києві до 31 травня частково обмежили рух на проспекті Степана Бандери. Комунальники проводитимуть капітальний ремонт дорожнього покриття. Проїзд транспорту організували по двох смугах в кожному напрямку.

До 31 травня в столиці на Індустріальному шляхопроводі також обмежили рух транспорту через капітального ремонту дороги. До 30 червня частково обмежили рух транспорту і на Кільцевій дорозі Києва.

Також в Києві планують проводити капітальний ремонт дорожнього покриття на Хрещатику. Міська влада може почати роботи у вересні 2021 року або ж у 2022 році через брак бюджетних коштів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Мінфіні назвали дату початку будівництва нової лінії швидкісного трамвая до Палацу спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися