На Київщині нададуть важливу безкоштовну допомогу: як отримати

У Бучанському районі на території Київської області нададуть важливу безкоштовну допомогу

У Бучанському районі на території Київської області нададуть важливу безкоштовну допомогу – йдеться про психологічні консультації від мобільної групи фахівців. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, мери підтримки проходять у перший та третій вівторок місяця на базі Бучанської публічної бібліотеки. Послуги можна отримати: в аудіо форматі, по телефону, відеоформаті, онлайн, на місці за викликом, в кабінеті приміщення Бучанської районної державної адміністрації.

Мобільна бригада швидкого реагування діє в рамках проекту Фонду ООН з метою виявлення гендерно обумовленого насильства.

Нагадаємо, що на території Київської області збудують новий великий промисловий об'єкт — йдеться про зведення нової сонячної електростанції. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргазбанку — він видав кредит на реалізацію проекту.

Відомо, що кредит на 100 млн грн взяла компанія, яка займається виробництвом електроенергії з відновлюваних джерел та її продажем на ринок. Фінансування компанії відбулося за державною програмою "Доступні кредити 5-7-9%".

Завдяки встановленню електростанції компанія планує щорічно виробляти 8751 МВт*год екологічно чистої енергії, що призведе до скорочення викидів СО2 на 5,2 тис. тонн. Це важливий внесок у досягнення цілей сталого розвитку ООН.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися