Стало відомо, коли на Київщині стартує продаж новорічних дерев

В асортименті – сосна та ялина звичайні

Під час наближення зими і святкувань різдвяно-новорічних свят одним із ключових символів стає ялинка. Філії Столичного лісового офісу підготувалися до цього періоду та починають продаж нових дерев вже з 1 грудня.

Про це повідомляє Столичний лісовий офіс.

Усі ялинки зростали на спеціальних новорічних насадженнях та були доглянуті лісівниками протягом періоду всього вирощування. Вони проходили спеціальні заходи з формування крони, щоб мати густий та пишний вигляд.

Цього року на Житомирщині та Київщині підготували до продажу майже 18 тисяч дерев. В асортименті – сосна та ялина звичайні. Доступні також варіанти у горщиках – для тих, хто віддає перевагу зручності та легкості у догляді за святковим деревцем, а також – бажає згодом висадити його у садку чи на подвір’ї.

Вартість ялинок залишилася на тому рівні, що й минулого року, коливаючись від 70 до 350 гривень залежно від їх розміру. В асортименті доступні ялинки від 0,5 до 3 метрів, які дозволяють кожному знайти ідеальний розмір. Кожне новорічне дерево має свою унікальну ідентифікаційну бірку з унікальним цифровим номером. Номер дозволяє перевірити легальність та отримати конкретну ялинку. Для перевірки цієї інформації є веб-сайт open.ukrforest.com. Просто введіть цифровий номер, зазначений на бірці, без серії, та дізнайтесь інформацію про лісництво, з якого було заготовлено дане дерево. Придбати ялинки можна на спеціально облаштованих майданчиках.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, чи встановлюватимуть в українській столиці новорічну ялинку на Софійській площі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися