У Києві відкриють величезну ковзанку: як на неї можна потрапити

У Деснянському районі української столиці відкриють величезну ковзанку

У Деснянському районі української столиці відкриють величезну ковзанку — вона буде запущена 1 грудня біля Арт-заводу Платформа та Маркет-молл Даринок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою самої Платформи в соціальних мережах.

Відомо, що ковзанка прикрашатимуть сотні ліхтариків та новорічних прикрас. Відвідувачі зможуть скуштувати гарячі напої, смаколики та відчути казкову атмосферу новорічних свят.

Вартість входу на ковзанку разом із орендою ковзанів — 300 гривень. Кататися можна безлімітно відповідно до графіка самої ковзанки. Безкоштовний вхід дітям до 4-х років, учасникам бойових дій – 50% знижки, пенсіонерам, людям з інвалідністю та багатодітним сім'ям – знижка 30%.

Графік роботи: Понеділок – четвер з 10:00 до 21:00. П'ятниця – неділя та святкові дні з 10:00 до 22:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві головну ялинку України встановлять на Софійській площі . На встановлення ялинки у столиці витрачати кошти з бюджету не будуть.

Як і минулого року, новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження електроенергії. Відповідальність за встановлення та обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов'язане з цим, покладено на ТОВ "Глобал-декор".

Ялинку у Києві планують встановити до 6 грудня. У Києві через воєнний стан масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі під час новорічних свят не буде.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Південно-північний міст

30 листопада 2023, 08:12

"У Києві відкриють безкоштовну величезну ковзанку...Вартість входу на ковзанку разом із орендою ковзанів — 300 гривень..." Автору слід вписати це в своє ризумє

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися