Київський пес став найтитулованішим собакою України

У списку його досягнень 35 найпрестижніших титулів

У Києві 30 листопада 2023 року німецька вівчарка на ім'я Карбон, яка вже має безліч нагород, здобуде ще один титул — рекордсмен України. У переліку його досягнень значиться 35 найпрестижніших титулів, які він здобув у 20 країнах світу.

Про це повідомляє очільниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Перелік усіх його титулів займає більше піваркуша. Це — чемпіонства у найпрестижніших міжнародних екстер’єрних виставках, де Карбон підіймався на першу сходинку", — йдеться у дописі.

Пес щоденно займається тренуваннями, де він вивчає захист, слух, роботу за слідами та підготовку до рингових виставок. В Україні Карбон взяв участь у всіх конкурсах і виставках, після чого став переможцем на перших заїздах за кордон, у Молдові та Румунії. Це було початком його успішної виставкової кар'єри. Наразі в його списку досягнень відзначено 35 найпрестижніших титулів, які він здобув у 20 країнах світу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що службовий собака митниці спрацював на наркотики в цукерках та картриджах для вейпів. Бельгійська вівчарка Харді, що несе службу в Київській митниці, спрацювала на два міжнародних експрес-відправлення з майже ідентичним вмістом – жувальними цукерками, картриджами та рідиною до електронних сигарет.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися